Profi Invest s.r.o.

Profi Invest s.r.o.

0 hodnotení
Zadať dopyt

Sídlo firmy:
Čemernianska 3, 09303 Vranov nad Topľou

IČO: 46206302

Kontakty:
0917457746
profilinvest@profilinvest.sk
www.profilinvest.sk/sluzby/betonove-ploty/


Ponúkané služby:

  • betónové ploty

O firme:

Betónové ploty vyrábame vo firme PROFIL INVEST SLOVAKIA už od roku 2004 a stále zdokonaľujeme našu výrobu k spokojnosti zákazníka. Výroba je priamo vo Vranove nad Topľou, žiaden dovoz zo zahraničia. Rokmi sme sa stali najväčším výrobcom na Slovensku a pýšime sa širokým sortiment výrobkov. V roku 2015 sme pre veľký dopyt začali vyrábať obojstranné betónové ploty, ktoré sa okamžite stali veľkým hitom. V roku 2017 sme začali pre veľký dopyt vyrábať aj farebné betónové ploty (antracit a pieskovec), ktoré sú pigmentované, takže farba je dosiahnutá bez nástreku a tým vyzerá prirodzenejšie. Zákazníkovi dokážeme zabezpečiť kompletný servis, od dovozu cez vyloženie materiálu, až po samotnú montáž. V našej databáze máme tisícky spokojných zákazníkov a stále pribúdajú ďalší. V našich referenciách je aj veľa zvučných mien ako RTVS, Labaš, a veľké množstvo obcí a miest po celom Slovensku. Naše betónové ploty sú vyrábané vibroliatou technológiou z najkvalitnejších surovín, to znamená z čistých premývaných Dunajských štrkov a pravého portlandského cementu 425R. Ďalej do betónu pridávame superplastifikátory svetových značiek a výrobky sú zosilnené betonárskou oceľou. Práve vďaka kvalitným surovinám a rokmi preverenému spôsobu výroby je životnosť našich plotov až 30 rokov.

Hodnotenia vykonaných prác pre Profi Invest s.r.o. od ich zákazníkov. Hodnotenia zákazníkmi sú dobrovoľné a subjektívne. Môžu ale napomôcť pri výbere vhodného majstra alebo firmy pre Váš projekt.

Neboli pridané

Pridať hodnotenie

Realizácie prác Profi Invest s.r.o. pridané priamo firmou / majstrom. Pomôžu Vám urobiť si predstavu o rozsahu a kvalite ponúkaných služieb.

Neboli pridané