Krby-aurora.sk

Krby-aurora.sk

0 hodnotení
Zadať dopyt

Sídlo firmy:
Eötvösova ul. 2708/58, 94501 Komárno

IČO: 47503424

Kontakty:
0907235294
info@krby-aurora.sk
www.krby-aurora.sk


Ponúkané služby:

  • bio krby
  • stavba kachlí
  • stavba krbu
  • výroba a montáž krbovej vložky

O firme:

Kto bude stavať Vašu kachľovú pec?

Moje meno je Ing. Mátyás Bathó, som vyučený kachliar a bezpečnostný inžinier.

Všetky kachliarske diela staviam osobne s pomocnou silou. Po osobnej konzultácii navrhnem dielo podľa predstáv klienta, pričom ho poučím o limitoch kachliarskych možností. Spolupracujem so spoľahlivými slovenskými partnermi, ktorí dodávajú najlepšie materiály na stavbu krbov, kachľových pecí a sporákov. Pri stavbe dbám na bezpečnosť, trvácnosť, výhrevnosť a ekologickosť diel.

Som tiež členom slovenského aj maďarského kachliarskeho cechu. Rád chodievam na stretnutia kachliarov, kde občas aj prednášam. Snažím sa zároveň budovať dobré vzťahy s kolegami - kachliarmi a spolu s nimi rozvíjať remeslo, a to aj prostredníctvom spoločných prác na kachlových peciach. 

Viac o mne sa dozviete tiež z môjho blogu - Život kachliara - kde úprimne píšem aj o mojich chybách, riešeniach a radách. Nájdete tu tiež fotky so spokojnými zákazníkmi.

Mojou výhodou je okrem iného, že sa venujem aj rekonštrukciám kachľových pecí, a to aj na kaštieľoch, v kúriách, či v pustovni. Tieto diela nájdete aj medzi mojimi referenčnými prácami, kde zistíte, že sa nevyhýbam ani stavbe moderných pecí. Viac info nájdete na https://www.krby-aurora.sk/

Hodnotenia vykonaných prác pre Krby-aurora.sk od ich zákazníkov. Hodnotenia zákazníkmi sú dobrovoľné a subjektívne. Môžu ale napomôcť pri výbere vhodného majstra alebo firmy pre Váš projekt.

Neboli pridané

Pridať hodnotenie

Realizácie prác Krby-aurora.sk pridané priamo firmou / majstrom. Pomôžu Vám urobiť si predstavu o rozsahu a kvalite ponúkaných služieb.

Pridané: 17.01.2024,

Detail realizácie:

Starožitné rekonštruované kachľové pece a repliky.


Pridané: 17.01.2024,

Detail realizácie:

Tu nájdete moje referenčné diela, môžete ich použiť ako nápady a inšpirácie: nové, starožitné ako aj renovované kachľové pece a sporáky na drevo. Venujem tiež rekonštrukcii starých pecí.