strechmajstri

strechmajstri

0 hodnotení
Zadať dopyt

Sídlo firmy:
Uderiná 9, 98554 Lučenec

IČO: 54387027
DIČ: 2121650663

Kontakty:
+421907484840
strechmajstri@gmail.com
www.strechmajstri.sk


Ponúkané služby:

  • klampiar - práca s plechom
  • montáž rovnej strechy
  • odkvapové systémy
  • renovácia striech asfaltovou krytinou
  • strechár - tesárske práce - montáž strechy a pokladanie krytiny
  • strešné okná a svetlovody

O firme:

Kvalita práce
Náš tím je zárukou poctivo a odborne odvedenej práce a veríme, že o tom svedčia dve čísla – 10 rokov skúseností a takmer stovka striech, ktoré prešli našimi rukami. V našom tíme nechýba ani dlhoročný majiteľ realitnej kancelárie, ktorý pri prerábaní investičných nehnuteľnosti zažil spolupráce so stavebnými firmami aj z pozície klienta, preto sa vie o to lepšie vžiť do vašich potrieb.
Vaše pohodlie
Je len na vás, ktorú činnosť zveríte nám a ktorú vyriešite “po vlastnej osi”. Môžete si nás objednať len na prácu samotnú. Avšak často si klienti vopred neuvedomujú, koľko starostí a času pre nich znamenajú veci ako doprava materiálu či odvoz odpadu. Poučte sa na chybách iných a zverte nám aj tieto povinnosti. Dokonca môžete ušetriť – vďaka spolupráci s dodávateľmi pre vás zabezpečíme obzvlášť výhodné ceny. Ak teda kúpu a dovoz materiálu zveríte nám, znamená to pre vás úsporu financií, času a starostí s tým spojenými.
Flexibilita a rýchlosť
K dispozícii sme pre vás 7 dní v týždni v celom Banskobystrickom kraji. Prerábky a stavebné práce na dome sa často ťahajú dlhšie, než je to majiteľovi domu milé, no nebojte sa – strechmajstri vás zdržovať určite nebudú. Po prejavení vášho záujmu urobíme už do 48 hodín obhliadku a do ďalších 48 hodín vám pošleme cenovú ponuku. Následne aj pri samotnej práci obzvlášť dbáme na to, aby boli dohodnuté termíny prác dodržané.

Hodnotenia vykonaných prác pre strechmajstri od ich zákazníkov. Hodnotenia zákazníkmi sú dobrovoľné a subjektívne. Môžu ale napomôcť pri výbere vhodného majstra alebo firmy pre Váš projekt.

Neboli pridané

Pridať hodnotenie

Realizácie prác strechmajstri pridané priamo firmou / majstrom. Pomôžu Vám urobiť si predstavu o rozsahu a kvalite ponúkaných služieb.

Neboli pridané