WATERAND s. r. o.

WATERAND s. r. o.

0 hodnotení
Zadať dopyt

Sídlo firmy:
I. Bukovčana 30, 971 01 Prievidza

IČO: 53758374

Kontakty:
+421 949 245 508
waterandsk@gmail.com
waterand.sk


Ponúkané služby:

  • jadrové vŕtanie otvorov
  • podlahové kúrenie
  • vodár - vodoinštalačné práce

O firme:

Čistenie kúrenia a vodovodného potrubia. Chcete mať čistú vodu v kúrení aj v kohútiku? Čistenie a preplach vykurovacieho systému pomocou prístroja REMS MULTIPUSH KAMCO CF90, s pomocou kvalitných čistiacich látok značky Fernox, Rems. Po vyčistení nasleduje meranie kvality vody – tvrdosť, vodivosť a pH.

Jadrové vŕtanie - 32mm-162mm, možnosť navŕtať aj väčšie otvory, betón, železobetón, murivo, kameň, vŕtanie bez narušenia statiky, vŕtanie s pridávaním vody, vŕtanie za sucha-odsávanie kalu a prachu pracovisko v čistote. Vŕtanie pod uhlom,možnosť vŕtanie z ruky bez kotvenia stojanu,
prestúpi na kanalizáciu, voda, kúrenie, plyn, klimatizácia, rekuperácia, vzduchotechnika, odvodnenie, digestor, vetranie, kotvenie a iné podľa požiadavky, náradie HILTI.

Hodnotenia vykonaných prác pre WATERAND s. r. o. od ich zákazníkov. Hodnotenia zákazníkmi sú dobrovoľné a subjektívne. Môžu ale napomôcť pri výbere vhodného majstra alebo firmy pre Váš projekt.

Neboli pridané

Pridať hodnotenie

Realizácie prác WATERAND s. r. o. pridané priamo firmou / majstrom. Pomôžu Vám urobiť si predstavu o rozsahu a kvalite ponúkaných služieb.

Neboli pridané