SolarVision

SolarVision

0 hodnotení
Zadať dopyt

Sídlo firmy:
Šancova 11/C, 81105 Bratislava

IČO: 53036280

Kontakty:
+421 948 302 137
info@solarvision.sk


Ponúkané služby:

  • elektroinštalácie
  • fotovoltaika - solárne panely
  • inteligentné elektroinštalácie
  • montáž bleskozvodu

O firme:

V spoločnosti Solarvision ponúkame špičkové fotovoltaické panely s vysokým výkonom

pre váš domov. Mnoho majiteľov domov po celom Slovensku pomáhame šetriť peniaze na účtoch za energiu pomocou solárnej energie.Fotovoltaika je základom zelenej obnovy našej planéty a tým aj istý krok do budúcna nie len pre Vás ale aj pre vašich nasledovníkov. Naša spoločnosť sa taktiež zaoberá aj montážou a dodávkou značkových klimatizácii a klimatizačných jednotiek. Postupom času sa stane klimatizácia neodmysliteľnou súčasťou nášho komfortu. A preto kombinácia fotovoltaiky a klimatizácie je perfektná voľba, lebo počas letných mesiacov keď je spotreba klímy najväčšia tak produkcia fotovoltaiky je tak isto najväčšia. A preto si celé leto ochladzujete Váš dom zadarmo.Pokračujte v čítaní a zistite viac o tom, ako môžete na energii ušetriť i vy.

Hodnotenia vykonaných prác pre SolarVision od ich zákazníkov. Hodnotenia zákazníkmi sú dobrovoľné a subjektívne. Môžu ale napomôcť pri výbere vhodného majstra alebo firmy pre Váš projekt.

Neboli pridané

Pridať hodnotenie

Realizácie prác SolarVision pridané priamo firmou / majstrom. Pomôžu Vám urobiť si predstavu o rozsahu a kvalite ponúkaných služieb.

Neboli pridané