NEREZOVÉ ZÁBRADLIA s.r.o.

NEREZOVÉ ZÁBRADLIA s.r.o.

0 hodnotení
Zadať dopyt

Sídlo firmy:
Zimná 149/1800, 064 01 Stará Ľubovňa

IČO: 51909626
DIČ: 2120837543

Kontakty:
+421 949 235 257
info@nerezove-zabradlia.eu
nerezove-zabradlia.eu


Ponúkané služby:

  • kovoobrábanie
  • mreže a kovové zábradlia
  • výroba a montáž bezrámových sklenných zábradlí, stien alebo spŕch
  • zámočníctvo a sústružníctvo
  • zvárač

O firme:

Naše nerezové zábradlia sú vyrábané len z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele (inox), dodatočne ošetrené brúseným povrchom (samotná údržba spočíva len v odstránení nanesených nečistôt). Vychádzajúc z unikátnych vlastností nerezovej ocele si naše nerezové zábradlie zachovajú svoju pôvodnú krásu, na prakticky časovo neobmedzenú dobu. Nerezová oceľ, na rozdiel od obyčajnej ocele, nehrdzavie, je tvarovo aj povrchovo stabilné a zároveň nenáročná na údržbu. Nerezové zábradlia sú v súčasnosti nielen estetickým, ale aj bezpečnostným doplnkom ktorejkoľvek moderné stavby. Pri použití prírodných materiálov, ako sú napríklad sklo či drevo, vznikajú úžasné estetické kombinácie, ktoré splnia aj tie najnáročnejšie očakávania každého zákazníka.

Hodnotenia vykonaných prác pre NEREZOVÉ ZÁBRADLIA s.r.o. od ich zákazníkov. Hodnotenia zákazníkmi sú dobrovoľné a subjektívne. Môžu ale napomôcť pri výbere vhodného majstra alebo firmy pre Váš projekt.

Neboli pridané

Pridať hodnotenie

Realizácie prác NEREZOVÉ ZÁBRADLIA s.r.o. pridané priamo firmou / majstrom. Pomôžu Vám urobiť si predstavu o rozsahu a kvalite ponúkaných služieb.

Neboli pridané