Buildcorp diamonds, s. r. o.

Buildcorp diamonds, s. r. o.

0 hodnotení
Zadať dopyt

Sídlo firmy:
Svätoplukova 2, 984 01 Lučenec

IČO: 52361713

Kontakty:
0908622509
info@buildcorp.sk
buildcorp.sk/nase-prace.html


Ponúkané služby:

  • jadrové vŕtanie otvorov
  • rezanie betónu, železobetónu a panelov stenovou pílou

O firme:

Jadrové vŕtanie predstavuje technológiu, ktorá dokáže vytvoriť otvory na miestach, kde by sekanie nebolo ani možné. Takéto vrty sa vykonávajú špeciálnymi vrtákmi, ktorých korunky sú osadené diamantovými segmentmi. Použitím tejto špeciálnej vŕtacej techniky dokážeme zhotoviť otvory požadovaných priemerov a ľubovoľnej hĺbky. Tieto dokonale symetrické a presné otvory je možné vykonať do akéhokoľvek materiálu, pričom obmedzenie nepredstavuje ani práca vo výškach, či vŕtanie pod uhlom. Vyvŕtaný otvor je čistý, hladký a presný. Pracujeme výhradne len so značkou HILTI.

Ponúkame: Jadrové vŕtanie a rezanie do materiálu podľa potreby (murivo, ytong, betón, železobetón, asfalt, skala,...). Obmedzenie nepredstavuje ani práca vo výškach, či vŕtanie pod uhlom. Pracujeme na celom území SR

Hodnotenia vykonaných prác pre Buildcorp diamonds, s. r. o. od ich zákazníkov. Hodnotenia zákazníkmi sú dobrovoľné a subjektívne. Môžu ale napomôcť pri výbere vhodného majstra alebo firmy pre Váš projekt.

Neboli pridané

Pridať hodnotenie

Realizácie prác Buildcorp diamonds, s. r. o. pridané priamo firmou / majstrom. Pomôžu Vám urobiť si predstavu o rozsahu a kvalite ponúkaných služieb.

Neboli pridané