Marian Kollar

Marian Kollar

2 hodnotení
Zadať dopyt

Sídlo firmy:
_Mala 309, 92526 Reca

IČO: 33769559

Kontakty:
904662868
mariankollar9@gmail.com


Ponúkané služby:

  • maliarske práce
  • obkladač, obklady a keramické dlažby
  • omietky a fasády
  • pokládka laminátovej a drevenej podlahy

O firme:

Vykonavam obklady,pokladka dlazby,parkety a vnutorne stavebne prace ako aj maliarske prace.

Hodnotenia vykonaných prác pre Marian Kollar od ich zákazníkov. Hodnotenia zákazníkmi sú dobrovoľné a subjektívne. Môžu ale napomôcť pri výbere vhodného majstra alebo firmy pre Váš projekt.

Pridané: 23.07.2018, užívateľom: majo S

Celkové hodnotenie
Detail hodnotenia:
Kvalita práce: 1
Cena/výkon: 1
Komunikácia: 1
Rýchlosť: 1

Velmi zla skusenost. Pokazil mi celu terasu, kde vzdy ked niekto dojde sa ma pyta ze kto mi to robil. Na prvy pohlad je dlazba zle polozena, kriva, nevyspadovana, setril aj na sparovacke a lepidle, fugovacku si neviem predstavit ako robil ked mi znicil fasadu. Na konci dlazby je vidiet ze lepidlo asi podla p.Kollara nie je potrebna. Je to vidiet na obrazku ked pod dlazbu nedal vlastne nic. Urobil mi skodu cca 700-800 EUR. Prilozene fotografie hovoria samo za seba.
p.Kollar nemal zaujem svoju fatalnu chybu opravit. Namiesto toho sa len vyhovaral a sluboval. A taktiez nastala jedna velmi neprijemna okolnost ktoru nemozem zial dokazat. Zo stavby zmizlo cca 10 vriec lepidla na obklady. Taktiez ma upozornili ze si vypytal raz tolko materialu ako v skutocnosti mohol spotrebovat.
Prosim Vas upozornite vsetkych aby si od tohoto pana nik uz nic neobjednal, ked to nevie nech aspon nekazi a nemina ludom ich peniaze. Takto zleho akoze majstra som fakt este nezazil. Dal som mu moznost aby po sebe opravil skodu, ale nemal zaujem


Pridané: 12.06.2018, užívateľom: Angway

Celkové hodnotenie
Detail hodnotenia:
Kvalita práce: 1
Cena/výkon: 1
Komunikácia: 1
Rýchlosť: 1

V žiadnom prípade nedoporučujeme. Fušerácky odovzdaná práca. Viac škody ako osohu !!!


Pridať hodnotenie

Realizácie prác Marian Kollar pridané priamo firmou / majstrom. Pomôžu Vám urobiť si predstavu o rozsahu a kvalite ponúkaných služieb.

Neboli pridané