REKON-BYT

REKON-BYT

0 hodnotení
Zadať dopyt

Sídlo firmy:
somolickeho 17, 03901 Turcianske Teplice

IČO: 41524217

Kontakty:
0915439470
rekon-byt@azet.sk


Ponúkané služby:

  • elektroinštalácie
  • maliarske práce
  • montáž sadrokartónu
  • návrh a montáž kúpeľne
  • nivelizovanie povrchu
  • obkladač, obklady a keramické dlažby
  • omietky a fasády
  • pokládka laminátovej a drevenej podlahy
  • realizácia interiéru na kľúč
  • vodár - vodoinštalačné práce
  • zatepľovanie fasády

O firme:

Ponúkame Vám kompletné rekonštrukčné práce bytov, domov a kancelárskych priestorov. Túto stavebnú činnosť vykonávame od roku 2003. Počas tohto obdobia sme nadobudli bohaté skúsenosti, na základe ktorých Vám ponúkame profesionálne a odborné prevedenie stavebných prác za prijateľné ceny. Práce vykonávame prevažne v Bratislavskom kraji a na Strednom Slovensku.

Hlavnou náplňou našej práce sú rekonštrukcie bytov a domov zamerané prevažne na komplexnú renováciu, spomedzi ktorých prevláda rekonštrukcia bytového jadra.

Rekonštrukcie bytov zahŕňajú búracie a demolačné práce s odvozom sute a stavebného odpadu, rôzne murárske úpravy, vyhotovenie nových omietok a stierok, následné maliarske a natieračské práce, betonáž poterov, nivelizáciu podláh a iné. Z tých najžiadanejších môžme spomenúť prerábky alebo prestavby bytových jadier, rekonštrukcie kúpelní, rôzne obkladačské práce, sadrokartonárske práce, pokládku drevenej a laminátovej podlahy, výmenu okien, interiérových dverí a zárubní, elektroinštalačné a vodoinštalačné práce (revízne správy).


Flexibilne spolupracujeme s poprednými dodávateľskými spoločnosťami a výrobcami. Vieme Vám zabezpečiť rôzne zľavy na stavebný materiál, obklady, dlažby, sanitu a iné u dohodnutých predajcov, ako aj ich následnú dopravu. Všetky rekonštrukcie Vám vieme na požiadanie zabezpečiť komplexne. Práce sú vykonávané kvalitne, precízne a pod odborným vedením.

Predbežnú cenovú ponuku ako aj obhliadku miesta realizácie stavebných prác máte zdarma. Taktiež si neúčtujeme dopravu na miesto vykonávaných prác počas realizácie. Na všetky vykonané práce sa vzťahuje riadna záručná doba a poskytujeme aj prípadný pozáručný servis. Všetky realizované práce zosúladíme tak, aby priebeh Vašej rekonštrukcie, prípadne iných prác bol bezproblémový, technologicky správny a to všetko za prijateľnú cenu.



Čo Vám môžeme garantovať?
- maximálnu zodpovednosť, spoľahlivosť a ústretovosť
- práce prevedené odborne v najvyššej kvalite do posledného detailu
- pomoc či radu pri výbere potrebného materiálu, sanity, obkladov, dverí a podobne
- dodržanie ceny rekonštrukcie podľa cenovej ponuky
- Vašu 100% spokojnosť


www.rekon-byt.sk

Hodnotenia vykonaných prác pre REKON-BYT od ich zákazníkov. Hodnotenia zákazníkmi sú dobrovoľné a subjektívne. Môžu ale napomôcť pri výbere vhodného majstra alebo firmy pre Váš projekt.

Neboli pridané

Pridať hodnotenie

Realizácie prác REKON-BYT pridané priamo firmou / majstrom. Pomôžu Vám urobiť si predstavu o rozsahu a kvalite ponúkaných služieb.

Neboli pridané