MALIAR KOŠICE s.r.o.

MALIAR KOŠICE s.r.o.

4 hodnotení
Zadať dopyt

Sídlo firmy:
Berlínska 25, 040 13 Košice sídl.Ťahanovce

IČO: 50096389
DIČ: 212 017 3363

Kontakty:
0948600838
info@maliarkosice.sk
www.maliarkosice.sk


Ponúkané služby:

  • dekoratívne nátery a maľby
  • lepenie tapiet
  • maliarske práce
  • miešanie farieb
  • realizácia interiéru na kľúč
  • tepovanie kobercov a sedačiek
  • upratovací servis

O firme:

Spoločnosť Maliar Košice s.r.o. tvoria profesionálny odborníci v oblasti farieb, tapiet,ako aj divízia upratovacieho servisu.

Máme bohaté skúsenosti v maliarskych prácach a máme radi svet farieb a moderných štýlov. Sme zameraní na detaily a sme pedanti telom aj dušou.
Spokojnosť klienta je vždy na prvom mieste

Ak sa niečo urobí odborne a kvalitne, tak to aj vydrží. Náš cieľ je spokojný zákazník, ktorý sa aj v budúcnosti s dôverou obráti na nás. Ponúkame profesionalitu, poctivú prácu za rozumné ceny.

Od ostatných sa odlišujeme bezkonkurenčnou kvalitou a profesionalitou, kvalitným servisom a zodpovedným prístupom, bezstarostným priebehom prác a výhodnou cenou.

Naše podnikanie je založené na ochote, flexibilite ,profesionalite, zručnosti, znalosti, kvalite, tradícii, príjemnom servise, odbornom bezplatnom poradenstve a na dlhodobej spokojnosti zákazníkov.



Sme tu pre Vás a tak neváhajte a ihneď nás kontaktujte.

Hodnotenia vykonaných prác pre MALIAR KOŠICE s.r.o. od ich zákazníkov. Hodnotenia zákazníkmi sú dobrovoľné a subjektívne. Môžu ale napomôcť pri výbere vhodného majstra alebo firmy pre Váš projekt.

Pridané: 12.01.2017, užívateľom: lu-ky

Celkové hodnotenie
Detail hodnotenia:
Kvalita práce: 5
Cena/výkon: 5
Komunikácia: 5
Rýchlosť: 5

S vašou prácou a prístupom som bola veľmi spokojná. Výsledok predstihol moje očakávania. Radiátory sú ako nové, bielunké, stúpačkové rúry maximálne nenápadné. Oceňujem mimoriadne precízny prístup, inovatívne riešenia, profesionalitu, dodržanie dohodnutých podmienok... Po vašom odchode som nemala s upratovaním takmer žiadnu námahu . Môžem len odporúčať. Určite sa na vás obrátim aj v budúcnosti. Ďakujem.

Zuzana Dragová Košice


Pridané: 12.01.2017, užívateľom: Zudana Dragová

Celkové hodnotenie
Detail hodnotenia:
Kvalita práce: 5
Cena/výkon: 5
Komunikácia: 5
Rýchlosť: 5

Vážený pán Zán. S výberom vašej spoločnosti som získal jednu veľkú skúsenosť. Zistil som, že ešte existujú firmy, ktoré získavajú meno svojou prácou. Chcel by som oceniť váš pristup k riešeniu mojich predstáv, pri výbere farieb, ich kombinácii, a v neposlednom rade aj pri celkovej realizácii. Tapetovanie, a možnosť výberu zo širokej ponuky vami doporučenej predajne, dokresľuje celkový profesionálny prístup.Bolo potešením sledovať koordináciu a rýchlosť prebiehajúcich prác, a to pri minimálnom znečistení maľovaného priestoru. Využitie vašich upratovacích služieb v okamžitej náväznosti na dokončenie vymaľovania, bolo už len potvrdením, že moje rozhodnutie obrátiť sa na vašu spoločnosť, bolo jednoznačne dobrým rozhodnutím. Vašu spoločnosť, vrátane upratovacích služieb a tapetárských prác, určite budem odporúčať všetkých mojím priateľom a známym s tým, že aj cena za práce je primeraná a vhodná či už pre firmy alebo jednotlivcov. Ešte raz by som chcel poďakovať a oceniť vašu profesionálnu prácu. Na záver už len akýsi úsmevný slogan: "Kto chce maľovať, kúpi si farby. Kto chce mať vymaľované a byť spokojný, objedná si vašu spoločnosť.

Judr,Saladi


Pridané: 11.01.2017, užívateľom: MALIAR KOŠICE s.r.o.

Celkové hodnotenie
Detail hodnotenia:
Kvalita práce: 5
Cena/výkon: 4
Komunikácia: 5
Rýchlosť: 5

Firmu Maliar Košice s.r.o. som objavila na internete, napriek tomu, že som nepoznala prácu maliarov, hneď po prvom stretnutí som bola presvedčená o správnosti môjho rozhodnutia. Môžem len pochváliť profesionálny a seriózny prístup, odborné a užitočné rady. Maliari používajú veľmi kvalitné farby, pracovali veľmi pedantne a čisto. Veľmi oceňujem dochvíľnosť a prívetivosť. Svojim známym budem služby tejto firmy len odporúčať.

Grecmajerová


Pridané: 11.01.2017, užívateľom: MALIAR KOŠICE s.r.o.

Celkové hodnotenie
Detail hodnotenia:
Kvalita práce: 5
Cena/výkon: 4
Komunikácia: 5
Rýchlosť: 5

Dobrý deň, chcem veľmi pekne poďakovať za kvalitné a profesionálne upratovacie služby Vašej firmy. Oceňujem diskrétny prístup a pedantnosť práce členov upratovacieho tímu. Jednotlivé problémy pri čistení boli riešene od najslabších prostriedkov k silnejším s ohľadom ku kvalite čisteného materiálu.

Naše okná a žalúzie sa lesknú čistotou. Problémové miesta ako sprchovacie kúty a linka dali zabrať, ale boli zvládnuté k našej spokojnosti. Ja osobne tieto služby využijem minimálne raz za rok a úprimne ich odporúčam všetkým, ktorí majú radi dokonalú čistotu a nemajú dostatok času.

www.upratovanie-kosice.com


Pridať hodnotenie

Realizácie prác MALIAR KOŠICE s.r.o. pridané priamo firmou / majstrom. Pomôžu Vám urobiť si predstavu o rozsahu a kvalite ponúkaných služieb.

Neboli pridané