GROS

GROS

1 hodnotení
Zadať dopyt

Sídlo firmy:
183, 95843 Nedanovce

IČO: 34581171

Kontakty:
0903221924
marian.gros@azet.sk


Ponúkané služby:

  • maliarske práce
  • montáž sadrokartónu
  • obkladač, obklady a keramické dlažby
  • omietky a fasády
  • zatepľovanie fasády

O firme:

Murarske prace obklady,dlažby

Hodnotenia vykonaných prác pre GROS od ich zákazníkov. Hodnotenia zákazníkmi sú dobrovoľné a subjektívne. Môžu ale napomôcť pri výbere vhodného majstra alebo firmy pre Váš projekt.

Pridané: 19.04.2017, užívateľom: Leon

Celkové hodnotenie
Detail hodnotenia:
Kvalita práce: 1
Cena/výkon: 3
Komunikácia: 1
Rýchlosť: 3

Pán ihneď po natiahnutí omietky odchádza.Po pár hodinách omietka na sokloch (dlažby) splasla a ostali tam 1cm diery, krytky na el. škatule si ma naškrabat ževraj elektrikár sám,stena okolo okna neuschla ani na druhý deň a vytvorili sa na nej na (finálnej omietke) stovky asi troj mm dierok.Pána Mariana Grosa sme kontaktovali hneď v ten deň ako odišiel a informovali o daných nedostatkoch a ešte aj vysvetlili, že podľa nášho laického názoru nevyschla spodná hrubá omietka, ktorá sa na tú stenu nanášala v hrúbke cca 3cm... Odpoveď že on nemá čas a že to nie je možné... Čo sa dalo sme si porobili a na danú stenu sme dali garnižu a záclonu.Po cca pol roku sme si na nej všimli tri praskliny v tvare pluska o veľkosti cca 40x40 cm, ktoré tam podľa nás boli ihneď,len za záclonu sa nikto nepozeral.A tak sme kontaktovali pána znova odpoveď, že teraz nemá čas a ozve sa za týždeň,no neozval.Po mesiaci sme ho kontaktovali znova. Odpoveď, že čo on stým má a že bola po záruke omietka,no práve že spodnú si kupoval sám a vrchná bola miešaná na počkanie (a pokazená iba na jednej stene!!!). Veľa vecí sme pánovi Grosovi odpustili napr.presadenú (utopenú) dlažbu na viacerých miestach až 4mm po celej dĺžke 60tich cm ale toto je už veľa aj na nás...Ak to pán nedá do poriadku,nemáme problém sem umiestniť aj ďalšie foto aby si ľudia dali pozor...


Pridať hodnotenie

Realizácie prác GROS pridané priamo firmou / majstrom. Pomôžu Vám urobiť si predstavu o rozsahu a kvalite ponúkaných služieb.

Neboli pridané