Schody Drevene Schodysuch Zabradla i Schody

Schody Drevene Schodysuch Zabradla i Schody

0 hodnotení
Zadať dopyt

Sídlo firmy:
Krosno Poland, 38-400 Krosno

IČO: 37043950

Kontakty:
+48600296435
schodysuch@o2.pl
www.Schodysuch.pl


Ponúkané služby:

  • brúsenie poteru
  • drevené schody na mieru
  • drevený obklad
  • hobľovanie a frézovanie dreva
  • rezanie dreva

O firme:

Wykonávame schody obkladané do betónu, ako aj schody celkovo vykonané na drevenej konštrukcii. Na výrobu používame jedine materiály s najvyššou kvalitou a zároveň zabezpečujeme profesionálnu montáž.Ak hľadáte solídne, perfektne vykonané drevené schody s moderných vzhľadom a vykončením za veľmi prijateľnú cenu – trafili ste veľmi správne ! Máme prístup k vlastnému materiálu, ktorý sa suší etapami, neberieme surový po sušiarni, používame iba najlepšie komponenty na lepenie. Celok je profesionálne natieraný (morený) metódou náteru špeciálnymi lakmi, čo dodáva neopakovateľný náter. Informácie týkajúce sa transakcie a organizačné záležitosti. Nachádzame sa 20 km od hranice so Slovenskou republikou, čo nám po celý čas našej existencie umožňuje aktivity vo východnom regióne krajiny a hlavne v okolí Svidníka, Prešova a Košíc. V súčasnosti, majúc na zreteli spokojnosť s našou prácou na Vašom trhu, ako aj naším neustálym rozvojom, sme sa našu pôsobnosť rozhodli rozšíriť na územie celej Vašej krajiny.

Hodnotenia vykonaných prác pre Schody Drevene Schodysuch Zabradla i Schody od ich zákazníkov. Hodnotenia zákazníkmi sú dobrovoľné a subjektívne. Môžu ale napomôcť pri výbere vhodného majstra alebo firmy pre Váš projekt.

Neboli pridané

Pridať hodnotenie

Realizácie prác Schody Drevene Schodysuch Zabradla i Schody pridané priamo firmou / majstrom. Pomôžu Vám urobiť si predstavu o rozsahu a kvalite ponúkaných služieb.

Neboli pridané