MKA TRADING, s. r. o.

MKA TRADING, s. r. o.

0 hodnotení
Zadať dopyt

Sídlo firmy:
Rampová 3, 040 01 Košice

IČO: 47618183
DIČ: 2023986822

Prevádzky:
Rampová 3, 040 01 Košice

Kontakty:
0903 726 381
mkavcak@mkatrading.sk
www.mkatrading.sk/


Ponúkané služby:

  • maliarske práce
  • pokládka laminátovej a drevenej podlahy
  • rekonštrukcia domu a bytu

O firme:

Vitajte na stránke obchodnej spoločnosti MKA TRADING, s.r.o.

Sme spoločnosť so zameraním na predaj vodoinštalačného tovaru nie len pre profesionálnych inštalatérov ale aj pre širokú verejnosť. Medzi naše hlavné produkty patria kanalizačné rúry a tvarovky, polyetylénové tlakové rúry a mechanické tvarovky, drenážne rúry, PP-R a HT-PP rúry a tvarovky pre interiérové rozvody vody a odpadu.

Realizujeme aj stavebnú činnosť, v rámci ktorej plníme požiadavky zákazníka od rekonštrukcie bytového jadra, cez maliarske a natieračské práce či pokládku plávajúcej podlahy, až po novostavbu rodinného domu na kľúč a ešte omnoho viac.

Podľa požiadaviek zákazníka vieme objednať aj sanitárnu keramiku a vykurovaciu techniku renomovaných značiek napr. JIKA, KOLO, ROLTECHNIK, ATMOS, PROTHERM a i.

Tešíme sa na vašu návštevu v našich obchodných priestoroch, kde vám radi poradíme.

MKA TRADING, s. r. o.


OTVARACIE HODINY:

Pondelok -Piatok: 7:30-17:00

Sobota: 7:30-13:00

Nedeľa a sviatky: Zatvorené

Hodnotenia vykonaných prác pre MKA TRADING, s. r. o. od ich zákazníkov. Hodnotenia zákazníkmi sú dobrovoľné a subjektívne. Môžu ale napomôcť pri výbere vhodného majstra alebo firmy pre Váš projekt.

Neboli pridané

Pridať hodnotenie

Realizácie prác MKA TRADING, s. r. o. pridané priamo firmou / majstrom. Pomôžu Vám urobiť si predstavu o rozsahu a kvalite ponúkaných služieb.

Neboli pridané